onsdag 23 februari 2011

Panta Rei

Stötte på detta gamla band av en slump. De är från Uppsala och släppte en 5-spårsplatta 1973. Helt ok och sångaren är faktiskt riktigt vass. Men sedan smyger det sig även in en flöjt ibland och irriterar öronen vilket jag har riktigt svårt för. Lite väl proggigt ibland men denna låt är väldigt bra. Men smaken är som baken (en del gillar flöjtar).
/C

Trött kille


Tacka vet jag ny teknik så att sådana här situationer inte passerar obemärkt.
/C

lördag 19 februari 2011

Igår var jag på party

Det hände sig som så att det blev sprit igår. Vi var på förkrök på övervåningen (mer om vem som bor där strax) hos Ward, sångare i brittiska Mama Kin (snuskig video). Han är en fräsch nybliven farsa som kan allt om Paul Stanley. För några år sen var vi på Roskildefestivalen och då såg han ut så här.


Artwork på hembräntdunken av Horisonts husmålare/konstnär Pepsi som kan allt om Rob Zombie, Nirvana & Kristet Utseende (inklusive sångarens telefonnummer som han ringer ibland och frågar om bra drinkrecept).  Vi (jag & Ward) spelade i samma band en gång och brukade ha ångest tillsammans över helgernas alla bravader (sälar var en sak som han brukade ha ångest över) på trappan upp till Tingvallagymnasiet. Det fina med allt är att David aka Lobster, Lugfelt, Longoolian Steakhaouse och det mesta som börjar på L har flyttat in på övervångingen. Han kan allt om mattor. 


På en annan Roskildefestival såg han ut såhär. Kommer ihåg när att han berättade om när en kund i kom in i Stuvbutiken där han jobbade och beskrev honom för hans kollegor "han hade blont lockigt hår... han var väl i 40års åldern". David var 22 och trummis i ett rockband

//Axel




onsdag 16 februari 2011

TKO

Discofunkrock framfört i boxningsring!



ps. lägg märke till trummisens ultimata frisyr.ds
/K

tisdag 15 februari 2011

Med tanke på bandbilder.

Här är ett klassiskt misstag signerat det gamla rockbandet Babe Ruth. Kille-med-samma-hårfärg-som-bakgrunden-misstaget.

                                                                           Orutin.

//axel

lördag 12 februari 2011

5 hungriga låtar

1. Keep Pushin On - REO Speedwagon
2. Can't Happen Here - Rainbow
3. Portait (He Knew) - Kansas
4. A Long Long Way From Home - Foreigner
5. Flying - Three Man Army

/C

onsdag 9 februari 2011

Håll nu utkik efter detta nummer av Classic Rock då en av våra nya låtar finns med på omslagsskivan. En demoinspelning av Road to Kairo. En stor onaniartikel om Clapton kanske också kan tillfredställa.
/C

söndag 6 februari 2011

Vad fan.

Livet har blivit en aning tråkigare. Gary Moore, världens snabbaste gitarrist har dött. En del kanske håller med mig när jag säger att han även var den svartaste gitarristen som någonsin funnits, ni har väl hört "Still got the blues". Han var bäst i världen men är nu inte ibland oss.

Här är han i högform tillsammans med ett par grabbar från Thin Lizzy (och visst är det väl killen från Rainbow på keyboard?) och sen sist men inte minst Cozy Powell. Han är ju också död, han åkte för snabbt på sin motorcyckel. En mycket bra död att dö, men det tar vi en annan gång.



//axel

En riktig rockstar!

som man vill tortera
...länge

onsdag 2 februari 2011

Photo session

På fredag putsar Horisont till sina mustascher för då ska en norrbagge ta kort på oss. Det är samma snubbe som tagit kortet på när Mange dry-humpar Axel på Muskelrock så det ser lovande ut.
/C


(två andra bilder han tog på muskelrocken)