lördag 29 januari 2011

Ikväll...

spelar våra kära vänner Spiders på Truckstop Alaska. De består av stygge gitarristen John från Witchcraft, Axel från Graveyard, Ann-Sofie från Madamm och Matteo från....Italien. Det kommer antagligen bli skitkul med massor av öl och bra musik så kom, kom dit.
/C

torsdag 27 januari 2011

The Inspelning

Som utlovat kommer här lite bilder från våran inspelning i lördags. Det hela började med att jag och Isla Negra satt och sjöng det såg ut ungefär så här (lägg märke till min Joe Lynn Turner mikrofon)



Därefter dyker Möller upp och är extremt skeptisk till min insats och det såg ut så här.


Men det släppte och han blev lyrisk och tyckte sedan att allt jag gjorde var det bästa han någonsin hört. Då kom mr. Van Loo och spelade gitarr, jag har sällan skådat större fokus, IT'S OK!


Sedan var det dags för lite trummor igen. Dr. Jordan är bättre på trummor än vad han är glad och det vill inte säga lite, se här bara!



Charles och Möller spelar gitarr samtidigt, Pontus övervakar. Proffs.


Vi lyssnar. Ganska nöjda vi detta laget, inte bara över resultatet utan allmänt.


Sen sket vi i att spela in. Vi gick på lokal! Tror det hette El Toronto, ligger i gamlestan. Vi blev mäkta förvånade när ölmånglaren började imponera med att spela Pöple och annan hårdrock (inga fördomar).



Vi mötte upp med vänner, brudar och annat löst folk. Jag fick för första gången träffa silverräven som spelar trummor i Kris, Olof och Mackans band. Behaglig.



Sen drog vi oss hem till varghålorna...


Klart slut.
/Axel

måndag 24 januari 2011

Hitmaskinen

Vi lämnar helgen med en genomgående bra känsla. I lördags var det ju heldag med inspelning och låtskriverier på schemat och jag kan meddela att det gick över förväntan då 3 nya alster fick se dagens ljus. Axl dokumenterade det hela med sin kamera så jag hoppas på lite bilder senare i veckan.
/C

söndag 23 januari 2011

RIP Terry Kath

Idag är det 33 år sen Chicagos gitarrist dog och med detta inlägg vill vi hedra minnet av Terry Alan Kath.
Den 23 january 1978 var han på en fest hos deras roadie och där började han lattja med en revolver som var oladdad. Han satte revolvern mot huvudet och tryckte av flera gånger. Sen tog han upp en annan pistol som han också trodde var oladdad och siktade mot huvudet och tryckte av. Men det tråkiga var att den här pistolen var det kulor i och han dog på direkten.
Tydligen höll han på med en soloskiva som aldrig släpptes, den kunde blivit hur bra som helst känns det som.

Kolla in det här liveklippet med Chicago och lyssna på hur fet han var på gitarr. Runt 1.30 in i det här klippet börjar det hända grejer.Time to get funked! Lyssna och njut!


fredag 21 januari 2011

Ännu en rolig gammal bild jag hittade

Och det roliga är inte bilden i sig utan bakgrunden till fotot. Dea kom hem en dag och hade handlat ett antifrizzkit till mig (av någon oförklarlig anledning, jag frizzigt hår...skulle inte tro det) med schampoo, balsam och nåt jävla serum. Och detta är alltså resultatet. Som ni ser-inte det minsta frizzigt. Följsamt och fullt av lyster.

Äntligen fredag!

Och i morgon ska kreativiteten flöda i Gamlestaden dit vi anländer tidigt med fyllda systemetkassar för en heldag med inspelning och låtskrivande. En kul nyhet är även att Classic Rock ska göra en special om vårat nya skivbolag (Rise Above) och en demoversion av en av våra nya låtar ska finnas med på omslagsskivan till nästa nummer tror jag.
/C

torsdag 13 januari 2011

Jag bjuder på denna

Möller rakade av mig ena ögonbrynet, tjejen klippte mitt hår utan mitt övervakande och sedan förlorade jag en FIFA-match mot pontus och straffet blev en sned jävla mongolugg. En moppemusch på det och lyckan var gjord. Om någon vill ha samma behandling är det bara att kontakta mig. Jag slänger med en gymnastik-tshirt, färg grå melerad, strlk XL.
/C

måndag 10 januari 2011

Thairestaurang - några namnförslag

Thaimat och klart
Parthai
Thaike Eat Easy
Raj Tan Thai Tan
Thaim out (funkar bäst på skånska)
Good Thaims
Thaik Aw Ay
Thai Kwon Do
Velly Thaierd
Thai Yo Sho

Återkommer med en indisk motsvarighet
/C

söndag 9 januari 2011

Classic!

Nu har vi fått vara med om ännu en Charlieklassiker.
I fredags efter spelningen bestämdes det att vi skulle hämta all utrustning kl 3 dagen efter. Efter att större delen av bandet sovit gott i sina egna sängar (och inte varit utelåsta för man glömt sina nycklar i gitarrcaset) träffades vi återigen på pustervik på utsagd tid. Dock fattades en av Horisonterna.
Vi ringer upp Charlie och undrar vart han tagit vägen. Charlie (även kallad Karlie) svarar nonchalant:
-Redan vart ute en gång idag.......och det var inte gött.
True classic!

/K

torsdag 6 januari 2011

Game set and match

Fyllan värmer bäst. Uppenbarligen skitsnack, jag frös ganska ordentligt när jag fick gå hem förut tack vare Västtrafik Dom har det inte lätt nu för tiden stackarna Som tur är har jag sprillans nya varma vinterkängor som jag kan skutta omkring i snödrivor utan obehag.
Ni har väl inte glömt bort att vi spelar på fredag? Då blir det raggarfest nämligen. En burk med brylkräm lottas ut till den som gissar rätt på vilken cover vi ska spela.
Shamanaramassana
/k